Izvor: RTS, 07.Maj.2023, 23:58

Утврђен идентитет нападача који је починио масовно убиство у Тексасу

Наоружани нападач који је убио осам људи у тржном центру у Тексасу идентификован је као особа која је боравила у оближњем мотелу, али мотив за напад и даље није познат.
Тексашки полицајци који су захтевали да остану анонимни изјавили су да је нападач, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << који је починио масовно убиство у тржном центру у Тексасу, био Маурисиo Гарсијa, стар 33 године, којег је убио полицајац који се затекао у близини тржног центра у предграђу Даласа, за време напада, преноси АП.
Један од полицајаца је рекао да је полиција пронашла више оружја на месту догађаја након што је Гарсија убијен, укључујући пушку АР-15 и пиштољ.
Пуцњава у тржном центру је била последњи напад у низу масовних убистава ове године у САД, пошто је једва недељу дана раније, петоро људи страдало у пуцњави у Kливленду у Тексасу, након што је један човек замолио комшију да престане да пуца из оружја док његова беба спава.
До пуцњаве је дошло у великом аутлет тржном центру на отвореном, а неки сведоци су рекли да је међу жртвама било и деце.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.