Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 12:41

На полицијској станици у Лепосавићу истакнута застава тзв. државе Косово

На полицијској станици у Лепосавићу јутрос је поред заставе косовске полиције, изнад улаза у станицу, истакнута и застава такозване државе Kосово, преноси Косово онлајн.
Раније је испред улаза у полицијску станицу у Лепосавићу била истакнута >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << само застава косовске полиције.
Срби који су радили у косовској полицији напустили су службу прошле године у новембру, када су и остали Срби са севера Kосова напустили институције у којима су радили.
У Лепосавићу су недавно, као и у остале три српске општине на северу Kосова одржани локални избори које су Срби бојкотовали.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.