Izvor: RTS, 27.Apr.2023, 14:46

Вучић са изаслаником председника Републике Кореје, потписан и Протокол о сарадњи

Председник Србије Александар Вучић састао се са специјалним изаслаником председника Републике Кореје Сонгмин Ђангом, а потписан је и Протокол о сарадњи између две земље.
"Данас смо потписали Протокол о сарадњи између Републике Србије и Републике >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Кореје и разговарали о јачању свеобухватних билатералних, мултилатералних и економских односа, као и о питањима од значаја и интереса за обе стране.
Специјални изасланик Ђанг ми је уручио и писмо председника Републике Кореје Јун Сук Јола у којем је мој уважени колега изразио наду да ће ова посета дати нови импулс нашој сарадњи", написао је Вучић на инстаграм налогу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.