Izvor: RTS, 19.Apr.2023, 13:29

У језеру код Грачанице пронађено тело мушкарца

Тимови полиције и безбедносних снага за претрагу пронашли су тело у језеру код Грачанице, а прве информације указују да је у питању особа чији је нестанак пријављен пре два дана.
Портпаролка полиције за регион Приштине Фљора Ахмети пренела је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << медијима да први подаци показују да је реч о особи иницијала Г. Г., која је пријављена као нестала 17. априла.

"Данас око 11.30 сати у језеру Бадовац тим за претрагу у саставу полиције и јединица КБС пронашао је тело. Лекарска екипа на лицу места је констатовала смрт. На основу првобитних података сумња се да је реч о мушкој особи Г. Г., коју су чланови породице пријавили као несталу 17. априла 2023. године у станици Липљан", рекла је Ахметијева.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.