Перо Антић: Видим Звезду на трону домаће и регионалне лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Apr.2023, 15:25

Перо Антић: Видим Звезду на трону домаће и регионалне лиге

Бивши репрезентативац Северне Македоније и кошаркаш Црвене звезде, Перо Антић, изјавио је да екипа „црвено-белих“ има квалитет да ове сезоне освоји титуле у домаћој и регионалној лиги. Nebojša Ilić i Pero Antić Антић је у београдском клубу играо у два наврата и за то време једном освојио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << домаће првенство и куп.
„Звезда је имала шансе ове сезоне, надао сам се да ће да прође у Топ 8, али важно је да до краја покаже да има карактер. Следи Јадранска лига и домаће првенство и као и увек, Звезда увек циља на највеће трофеје. Један је прошао, биће следећа сезона за то. Видим Звезду на трону. Да не испадне клише, али Звезда има квалитет, Кампацо је у тиму, сви знају колико је недостајао. Полако се уздижу. Показали су карактер да могу да играју и утакмице које нису битне. Добијају и све је то целина на челу са тренером и сигуран сам да ће бити позитиван исход на крају сезоне“, изјавио је Антић за ТВ КК Црвена звезда.
Košarkašice Srbije igraju protiv Turske na otvaranju Evropskog prvenstva u Ljubljani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Перо Антић: Видим Звезду на трону домаће и регионалне лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.