Izvor: RTS, 27.Feb.2024, 20:24

Судар аутомобила, теретног возила и аутобуса код Крушевца – шесторо повређених

Шест особа је повређено у судару три моторна возила у селу Мајдево око 18 часова, незванично сазнаје РТС.
Према првим информацијама, крећући се из правца Блаца ка Крушевцу, путничко возило нишких регистрарских ознака, из за сада непознатих разлога, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сустигло је теретно возило марке ТАМ, крушевачких регистрација, и ударило га.
Од силине ударца путнички аутомобил се преврнуо на кров, а теретно возило је ударило у заустављени аутобус.
На лице места изашле су екипе хитне медицинске помоћи крушевачког Дома здравља које су четворо путника из путничког аутомобила и двоје из теретног превезли са лакшим повредама у Ургентни центар крушевачке Опште болнице, док нико од путника у заустављеном аутобусу није повређен.
Увиђај на лица места обавили су припадници крушевачке саобраћајне полиције, а саобраћај је за то време био у прекиду у оба смера.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.