Spremamo kraljicu trpeze - gibanicu, ali ovaj put obrnutu naopačke!

Izvor: Prva.rs, 28.Jan.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremamo kraljicu trpeze - gibanicu, ali ovaj put obrnutu naopačke!

Što se tiče sastojaka, sve je isto kao kad pravite klasičnu gibanicu, ali ono što je drugačije kod ove obrnute vezano je za postupak hlađenja, što će omogućiti da ostane vazdušasta i da ne splasne.

Čitav postupak, pogledajte u prilogu „Praktične žene“. Prijatno!

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.