Delikates: Sir od uglja!

Izvor: Prva.rs, 01.Jun.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delikates: Sir od uglja!

Iako ovi crni komadići sira možda ne izgledaju ukusno, ova nova vrsta postala je pravi hit među ljubiteljima sira! 

"To je tvrdi čedar sir koji je potpuno crn unutra i spolja i koji je pomešan sa drvenim ugljem. Ukus je kremast i fenomenalan" - izjavio je Den Mensfild, pomoćni direktor firme, koji lično proba sir pre stavljanja na rafove.

Kada je sir od uglja stigao na degustaciju, svako ko ga je probao kupio je po celo pakovanje sira!
Inače, tvorac sira >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je Ejmi Birkin iz jorkširkse kompanije "Michael Lee Fine Cheeses" iz Jokšira , kaže da je ovo prvi i jedini potpuno crni sir koji podrazumeva mešavinu sira i aktivnog uglja.

Pomenuta fabrika sira  je nagrađena za ovaj proizvod u kategoriji najbolje nove ideje na sajmu "Farm Shop and Deli show", 2014. godine. 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.