Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2023, 10:00

Zvezda serije „Igre prestola“ zastrašujućeg izgleda ljubi devojku lakšu od njega 140kg

Ako ste gledali hit seriju „Igre prestola“ sigurno ste zapamtili lika koji je svojom pojavom uterivao strah u kosti gledaocima. U privatnom životu njegova pojava nije nimalo drugačija.
Haftur Julijus Bjornson (34) visok je 206 centimetara i ima otprilike 193 kilograma, dok njegova supruga, fitnes instruktorka Kelsi Henson (33) ima svega 158 centimetara i nije mu ni do ramena.
Lakša je od njega čak 140 kilograma. Zvezda serije „Igra prestola“ koji je glumio lik kojeg oslovljavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa Planina, sa svojom suprugom glavna je atrakcija gde god da se pojavi.
Njih dvoje važe za najneobičniji par upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od oktobra 2018. godine, a ljudima je uvek smešno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. Mnogi su komentarisali su da mu devojka izgleda kao ćerka i pitali ga – kako se oni ljube.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)


Par ne obraća pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi kao jednog od najjačih muškaraca u svetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspešne ‘mase’.
– Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu – rekao je Planina za „Daily Mail“.
Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može da leti avionom u ekonomskoj klasi već mora u onoj poslovnoj. Dok je njegova supruga otkrila koliko je Planini potrebno mnogo hrane.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)


– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe – rekla je uz smeh Kelsi.
Pošto ih stalno prijatelji pitaju kako izgleda njihov intimini odnos, Planina je bio kratak u odgovoru: „Ona je uvek gore“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)


Par se upoznao u septembru 2017. kada mu je Kelsi prišla u restoranu i zatražila autogram. Između Planine i „Palčice“ odmah je sevnula varnica.
Izvor: Žena Blic
Reakcija Beograđanina na kraj Igre prestola srušila internet (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.