Žizel Bundšen odšetala sa piste

Izvor: Mondo, 16.Apr.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žizel Bundšen odšetala sa piste

Posle 20 godina karijere u svetu modne industrije, brazilska manekenka Žizel Bundšen je u Sao Paulu poslednji put šetala na modnoj pisti. Nedostajaćeš!

"Zahvalna sam što mi je, kada sam imala 14 godina, data šansa da krenem u ovo modno putovanje. Posle 20 godina u ovoj industriji, radim svoju poslednju reviju i privilegovana sam što sam mogla da biram koja će to revija biti", napisala je ona na Instagram profilu pre nego što je odšetala svoj poslednji "catwalk".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />

Ona je otvorila Nedelju mode u Sao Paulu. Simbolično, jer su je upravo na tom mestu, u tom gradu zapazili agenti "Elite model look".



Sa poslednjim koracima na modnoj pisti krenule su i suze.



Ova 34-godišnja manekenka, koja je godinama najplaćeniji top model, poručila je da ovo jeste njen oproštaj od modne piste, ali ne i od modne industrije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Žizel Bundšen završila karijeru modela

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2015

Poslije 20 godina karijere u svijetu modne industrije, brazilska manekenka Žizel Bundšen u srijedu naveče je u Sao Paulu posljednji put prošetala po modnoj pisti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.