Životna predstava o životu Peti Smit

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Životna predstava o životu Peti Smit

nedelju 22. novembra, u okviru pozorišnog festivala BRAAAMS, u Domu omladine Beograda će se održati predstava zasnovana na biografskim elementima iz života Peti Smit, jedne od najčuvenijih rokenrol ikona njujorške scene.

Ovaj sjajni teatarski događaj praćen obiljem njene muzike odsvirane uživo, zajedničko je delo proslavljenog hrvatskog reditelja Ivice Buljana i glumačke zvezde Senke Bulić, i predstavlja svojevrsno odavanje počasti vrednostima uz koje je jedna generacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << odrastala.

Ograničen broj posetilaca moći će da prisustvuje ovom životopisu Peti Smit u sali Amerikana, na dve predstave, od 19 i od 21.30 časova. Važno je napomenuti da se ulaz  naplaćuje, a na izlazu plaćate onoliko novca koliko vam se predstava dopala.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.