Izvor: Luftika.rs, 25.Mar.2024, 09:57

“Živim u Finskoj i ne mislim da smo najsrećnija zemlja na svetu, a reći ću vam i zašto”

Novinarka Karina Čela otkrila je kako zaista izgleda život u Finskoj, koja je po sedmi put zaredom proglašena najsrećnijom zemljom na svetu.
Sedmu godinu zaredom, Finska je zauzela prvo mesto u godišnjem izveštaju o sreći u svetu, a slede njeni severni susedi Danska, Island i Švedska. Statistički podaci koji podržavaju ovaj zaključak zasnovani su na Gallup svetskoj anketi koja pokriva više od 140 zemalja.
– Niko nije skeptičniji od Finaca u pogledu ideje da smo najsrećniji ljudi na svetu – ističe Karina, prenosi Nova.rs.
– Da, imamo kazne za prekoračenje brzine koje su zasnovane na prihodima, i verovatno najveću koncentraciju metal bendova na svetu. Ali biti najsrećniji izgleda kao malo preterivanje...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.