Živa vatra: Haljina koja je probudila Viktoriju Bekam

Izvor: Story, 16.Apr.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živa vatra: Haljina koja je probudila Viktoriju Bekam

Modna kreatorka predstavila je medijima svoju novu kolekciju u njujorškoj robnoj kući Barney.

Viktorija Bekam, foto: Profimedia

Njeni slavni prijatelji došli su na predstavljanje u velikom broju, kako bi joj pružili podršku. Među poznatim gostima našle su se Eva Longoria i Gvinet Paltrou, a društvo joj je pravio i suprug Dejvid Bekam i ćerka Harper Seven.

Za ovu prigodu, Viktorija se odlučila za izdanje u kojem je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ostati neprimećen. Iako se najčešće odlučuje za bele, crne ili bež kombinacije, ovaj put odenula je jarko crvenu mini haljinu i crvene Manolo Blahnik štikle.

Detalj koji ovoj naizgled jednostavnoj haljini daje novu senzualnost je zanimljiv izrez na leđima. U ovoj minimalističkoj, ali upečatljivoj kombinaciji, Viktorija se zaista isticala u gomili i probudila boje u svom modnom stilu. Haljinu sebi mogu priuštiti oni imućniji, jer se prodaje po deni od 1585 eura.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.