Žene žele mačo tipa

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene žele mačo tipa

Vole da budu princeze!

Da li žene uopšte znaju šta žele, pitanje je koje muči muškarce. Do koje mere to ide, pokazuje i podatak da su se o ovom problemu neki zapitali i javno. Da li su zaista tako neodlučne ili vrlo dobro znaju šta hoće? Ako pitamo naše majke i bake, reći će nam da sve žene žele isto, a to je muškarac s kojim će moći da imaju topao dom, muškarac koji će biti dobar i brižan otac, posvećen porodici. Ali, kako stoje stvari s modernim generacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žena?

One maštaju o princu na belom konju, jer su uz takve snove odrasle. A on treba da bude moćan muškarac, ambiciozan, duhovit, zabavan i veran, ali i onaj koji će umeti da ceni njene uspehe. Današnje devojke vole da budu princeze koje će pronaći mesto u muškom lavovskom srcu. Mačo ili metro - razmislite o tome!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.