Žene kažu: Pali nas OVO... (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene kažu: Pali nas OVO... (FOTO)

Istraživanje koje je obuhvatilo 1.000 žena, pokazalo je koji delovi tela na muškracima ih najviše uzbuđuju.

Gotovo sve učesnice istraživanja, koje je sproveo portal The wing girl method, rekle su da im je najvažniji celokupan utisak kada upoznaju nekog muškarca, ali su se pojedini delovi muškog tela ipak izdvojili kao najseksepilniji.

Na prvom mestu su grudi!Žene uzbuđuje muškarci koji imaju širok grudni koš, sa ili bez malja.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << primer, kao na ovim fotografijama:

Zatim su se izjasnile da su im veoma seksi jake i definisane ruke. Čak su rekle da im je sve an rukama bitno - od prstiju do ramena!

Pogledajte:

I na kraju - zadnjice. Žene vole manje guze, čvrste, uzdignute.

Baš kao u ovoj foto galeriji:

Dakle, dragi naši čitaoci, ako želite da osvojite ženu svojih snova, znate šta vam je činiti - bacite se načučnjeve i učvrstite guzu, dižite tegove i nabacite mišiće na rukama, veslajte i ojačajte grudni koš.

Nego, da vas pitamo nešto, pre nego što se bacite na trening: da li ste očekivali ovakve rezultate istraživanja? Pišite nam u komentarima.

Pročitajte i šta žene...

... uopšte ne uzbuđuje!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.