Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2023, 09:14

Žena sa najvećim grudima na svetu živi lični pakao, ne prestaju da rastu, problem joj je i odlazak u toalet

Žena sa najvećim grudima na svetu, Čelsea Čarms (47), šokirala je svoje pratioce na Instagramu pokazujući im svoje ogromne grudi. Naime, poslednjih nekoliko godina nije izlazila u javnost, no čini se da je ova Amerikanka ipak odlučila da se vrati na javnu scenu jer je nedavno objavila nekoliko svoji provokativnih fotografija.
Plavuša je na svom Instagram profilu pozirala u brojnim elegantnim kombinacijama koje njene ogromne grudi stavljaju u prvi plan.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<





View this post on Instagram


















A post shared by Chelsea Charms (@chelsea_charms_)


Na jednoj fotografiji ima prugasti top bez naramenica, koji je jedva ostao na mestu, dok je plavi top sa bretelama još više istaknuo njene obline.
Obožavatelji su je nazvali „prelepom“, a mnogi su tražili njen broj telefona. Takođe, u opis svog profila na Instagramu je napisala: „Jedini službeni profil najvećih grudi na svetu“.
Zanimljivo je kako se poslednji put u medijima Čelsea pojavila na britanskoj televiziji u emisiji This Morning na ITV-u 2011. Tada su je intervjuisali Filip Šofild i Holi Vilojbi.
U intervjuu je ispričala da su joj grudi veličine 164XXX. Grudi je povećala sada već ilegalnim zahvatom kojim joj je u svaku dojku ugrađena polipropilenska žica. Taj materijal iritira sluznicu grudi te stvara serum koji povećava grudi, a taj proces može trajati beskonačno dugo.

Još 2011. rekla je da joj grudi svakog meseca narastu 2,5 centimetara. Tada je rekla i da će smanjiti grudi i ukloniti polipropilen, ali još nije dala nikakve službene informacije o tome.
Napomenula je i kako je svoje grudi zove ‘Itsy and Bitsy’ te da su joj pomogle zaraditi za ugodan život dok je još radila kao egzotična plesačica. Međutim, otkrila je da ima problema s jelom i da mora spavati na leđima.
Teško joj je i stati u toalet u avionu te mora redovni da radi vežbe kako bi mogla podupreti grudi, od kojih svaka teži otprilike kao dve velike lubenice. Kazala je i da ih se ne srami te da su one čista umetnost.
Nakon emisije brojni gledatelji su se uputili na Tviter kako bi prokomentarislai njen izgled, pa je u jednom komentaru pisalo: „Upravo sam video Čelseu Čarms u emisiji…Pitam se samo zašto?“.








View this post on Instagram


















A post shared by Chelsea Charms (@chelsea_charms_)


Ogromne grudi nastavnice iz Kanade zgrozile javnost, učenicima zabranjeno da je snimaju, školi prete (FOTO)
Izvor:Kurir.rs/24sata.hr

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.