Žena Kanjea Vesta ponovo šokirala izgledom, pojavila se na žurki skoro potpuno gola

Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2024, 17:05

Žena Kanjea Vesta ponovo šokirala izgledom, pojavila se na žurki skoro potpuno gola

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Censori, bila je na afterpartiju Superboula i ponovo je privukla pažnju svojim izgledom. Bjanka je na žurku došla gotovo gola.
Nosila je bodi neobičnog kroja i – to je bilo to. Ali imala je problema sa odevnom kombinacijom, pa je često pridržavala poprsje dok je igrala kako ne bi pokazala više nego što je planirala.
Nije nosila donji veš, prenosi Index.
Bjankini roditelji su veoma potreseni njenim ponašanjem Mnogi Bjankini bliski prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i porodica su ogorčeni zbog Bjankinog ponašanja, za koje mnogi veruju da kontroliše njen muž.

– Njena porodica i prijatelji su poniženi jer je samo sve gore i gore. Bjanka očigledno ne shvata da ono što nosi ne samo da je odvratno i da daje loš primer, već potencijalno krši zakon. Kanje je prekriven u pet slojeva odeće u isto vreme, a kad mu je žena izgledala kao da joj je hladno jer je bila gola i umotana u plastiku, nije joj ponudio ništa da se pokrije – rekao je nedavno izvor stranim medijima.
– Njeni roditelji su veoma potreseni, više je ne prepoznaju. Ne bi to radila da nema kontrolu. Kejn je hvata u zamku jer joj daje sve više vlasništva nad različitim projektima koje ima, uključujući odeću – dodao je izvor.
“Tužno je ovo gledati”: Kanje Vest prošetao sa polugolom suprugom gradom, fanovi zgroženi

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.