Želja Ane Bebić napokon ispunjena! (FOTO)

Izvor: Story, 21.Jan.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želja Ane Bebić napokon ispunjena! (FOTO)

Pevačica Ana Bebić podelila je fotografiju kojom je pokazala koja želja joj je konačno ispunjena... i oduševila je sve!

Foto: Instagram

Presavršena, divna, lutka, samo su neki od komentara upućenih pevačici Ani Bebić. Ona je uradila nešto što je dugo želela, te je zadovoljna odlučila to i da podeli.

Ana Bebić: Ljubomora nije odraz velike ljubavi

- Moja želja napokon ispunjena - napisala je Ana uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svoju fotografiju. Naime, ona sada ima novu frizuru, kosu ofarbanu u veoma modernu sedu nijansu.

Moja zelja napokon ispunjena, a najzasluzniji kao i uvijek divni majstor @bojanrepaja i njegov tim @diktat_institut

A photo posted by Ana Bebić (@nemoguce) on Jan 20, 2016 at 4:53am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Želja Ane Bebić napokon ispunjena! (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2016

Pjevačica Ana Bebić podjelila je fotografiju kojom je pokazala koja želja joj je konačno ispunjena.. i oduševila je sve!..Presavršena, divna, lutka, samo su neki od komentara upućenih pjevačici Ani Bebić. Ona je uradila nešto što je dugo željela, te je zadovoljna odlučila to i da podjeli...-...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.