Želite da izgledate kao Ivana Korab? Poslušajte njene motivacione poruke (FOTO)

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite da izgledate kao Ivana Korab? Poslušajte njene motivacione poruke (FOTO)

Ivana Korab je srpska manekenka i glumica koja već duži vremenski period živi u Americi gde niže uspehe na svim poljima.

Lepota je svakako ono što odmah primetite na ovoj atraktivnoj Srpkinji, ali uspeh nije nastao sam od sebe.

- Zaboravite na  sve razloge zbok kojih odustajete i ne želite da radite i vežbate, mislite na one zbog kojih to vredi -  poručuje Ivana.

Da bi se postiglo izvajano telo kakvo Ivana ima, ali kako bi održali osmeh na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << licu, koji je svakako njen zaštitni znak, to možete postići uz nekoliko saveta.

- Ja ne izmišljam izgovore, ja stvaram rezultate- jedan je saveta ove lepotice koja osim napornih treninga vredno radi i na oplemenjivanju duha.

- Ako se tvoje štikle polome na scenim jednostavno ih skini i nastavi da hodaš - poručila je s osmehom nakon maloh peha na jednoj reviji i pobrala aplauze nakon ovog poteza.

Putem društvenih mreža uz fotografije na kojima se vidi odličan napredak, Ivana ispisuje motivacione poruke kojima uz jednostavne savete pomaže devojkama da imaju veće samopouzdanje.

Ivana Korab izgledom može da parira Viktorijinim anđelima

Rođendansko slavlje Ivane Korab: Pozitivne misli me pokreću

 - Kada je tuđa sreća ono što i tebe čini srećnom, onda je to ljubav- poručuje Korab.

Takođe, pozitivne misli razlog su širokog osmeha ove lepotice koja gradi svoj američki san i veoma je uspešna na tom putu.

- Ako ti je nešto bitno pronaći ćeš način, ukoliko nije, izmislićeš izgovor - jedna je od misli kojom se vodi.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Želite da izgledate kao Ivana Korab? Poslušajte njene motivacione poruke

Izvor: Kurir, 22.Jul.2015

Ivana Korab je srpska manekenka i glumica koja vec duži vremenski period živi u Americi gde niže uspehe na svim poljima..Lepota je svakako ono što odmah primetite na ovoj atraktivnoj Srpkinji, ali uspeh nije nastao sam od sebe...- Zaboravite na  sve razloge zbok kojih odustajete i ne želite da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.