Želi da mu se vrati: Džejms Stant ne prestaje da preti Petri Eklston

Izvor: Story, 09.Jul.2017, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želi da mu se vrati: Džejms Stant ne prestaje da preti Petri Eklston

Nakon što je pre desetak dana ćerka Slavice (59) i Bernija Eklstona (86), Petra (29), obelodanila da se razvodi od svog supruga biznismena Džejmsa Stanta (35) navodeći da je nasilan i da konzumira drogu, sud je naredio da Stant napusti luksuzni porodični dom, a situacija se i dalje ne smiruje. Stant je veoma burno reagovao na sve ovo, ... The post Želi da mu se vrati: Džejms Stant ne prestaje da preti Petri Eklston appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejms Stant ne prestaje da preti Petri Eklston

Izvor: Prva.rs, 10.Jul.2017, 09:33

Stant je veoma burno reagovao na sve ovo, pa je besan napustio vilu i to tek pod pretnjama policijom.. Petrin advokat rekao je da će na sve načine pokušati da poništi predbračni ugovor, koji su ona i Stant potpisali 2011. godine kada su se i venčali, na svadbi za koju mnogi kažu da je bila...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.