Zbog ovoga muškarci ženama idu na živce

Izvor: 24sata, 14.Avg.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga muškarci ženama idu na živce

Diže li vam partner pritisak u nekim situacijama? Odgovor je verovatno potvrdan. Ako se pitate da li je to normalno ili samo vi imate taj problem, utešiće vas činjenica da su nekim oblicima iritanog ponašanja jednostavno skloni mnogi muškarci. Ili barem tako misli dosta žena.

I kao po nekom pravilu, kod većine važi sličan uzorak ponašanja. Evo o čemu je reč.

Nikada ne pitaju za smer i uputstva

Žene to nikako ne mogu da shvate. Pa ako zalutaš, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << pobogu, stani, spusti staklo i pitaj za smer. Ali muškarac ne misli tako, jer on, naravno, zna da nađe put. Neki muškarci znaju čak i da 'ignorišu' i GPS, tako da i GPS-u njegovo ponašanje 'ide na živce'. Eto koliko je iritantan. Čak najnežniji ženski glas koji pokuša da mu pomogne oko orijentacije dignuće mu pritisak.

Nema tu što mnogo da se uradi. Pratite put i kada napokon prizna da se izgubio, probajte da mu pomognete.

Misle da sve mogu sami

Muškarci će teško priznati da su slabi. Čak i nakon neke bolesti ili  veće Povrede nakon koje im je potreban oporavak, ne žele da priznaju da nešto ne mogu. A onda kad im se partnerka naljuti jer ne paze na sebe, još je ona kriva što prigovara. Alfa mužjaci, nema šta. Žene bi ipak volele da su malo odgovorniji i ponekad priznaju da ne mogu baš sve i da im nekad, kao svakom ljudskom biću, treba odmor.

Isključe mozak

Oni to zaista mogu. Samo stisnu turn-off. Samo okrenu glavu i isključe se. Jednostavno vas više ne čuju ili ne obraćaju pažnju na vas. Ovu iritantnu naviku usvojili su skoro svi muškarci na planeti. A još ako isključe mozak dok pokušavate nešto da mu objasnite, svađa je neizbežna. Kad vam to uradi, najbolje je da mu kažete da ćete mu uzeti kreditnu karticu za ludo skupe cipele koje ste videli. Ionako vas ne čuje.

Odlični su… pre seksa. Nakon seksa… katastrofa

Zanimanje za partnerku nakon doživljenog orgazma opada takvom brzinom da je to iritantno. A samo minut pre, šaputali su najslađe reči koje možete da čujete. I ako ovo rade nesvesno, ta navika ide na živce.

Ego im je ponekad van kontrole

Iako se ponekad divite njegovom egu koji zna da bude kao kuća, nekad ga ne možete zbog toga podneti. Ali kada izmakne kontroli, još više će se naljutiti ako mu bolja polovina pomogne da reši stvari, kad tako žarko želi da bude glavni.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.