Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto)

Izvor: Story, 02.Dec.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto)

Popularna zvezda Maja Berović koja je u braku sa dugogodišnjim partnerom Alenom skoro četiri godine, a sa kojim je bila u vezi 11 godina, svojevremno je za naš magazin “STORY” izjavila da je još uvek mlada za ulogu majke. Budući da je danas granica rađanja pomerena te da žene dobijaju decu što kasnije i to sve ... The post Zbog ove fotografije svi misle da je Maja Berović trudna! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bekam novom slikom sa ćerkom IZAZVAO RAT na Instagramu (foto)

Izvor: Story, 02.Dec.2019

Ovo nije prvi put da je Bekam objavio ovakvu fotografiju. To je uradio i pre dve godine. – Svu svoju decu ljubim u usne. Možda ne Bruklina. On ima 18 godina, njemu bi to moglo biti pomalo čudno – rekao je Bekam. Mnogi ovaj vid očinske ljubavi ne podržavaju, uključujući i poznatog TV voditelja...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.