Zbog čega treba ići na Sajam automobila u Beogradu

Izvor: Mondo, 27.Jan.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega treba ići na Sajam automobila u Beogradu

Samo tri dana nakon što se bude završio Sajam automobila u Ženevi, u Beogradu počinje Sajam automobila i motocikala.

Sajam automobila DDOR BG Car Show i 10. DDOR BG Car Show, biće održani od 7. do 23. marta na Beogradskom sajmu.

To je, već tradicionalna prilika, da se deo svetskog automobilskog sjaja prenese i u naše krajeve, da se predstavi i ponudi i domaćim kupcima, s obzirom na to da se Sajam u Ženevi završava 13. marta.

Tokom sedam dana i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čak šest hala, posetioci će imati priliku da vide modele eminentnih proizvođačima automobila i motocikala, ekskluzivne novitete, poslednju "reč" dizajna i tehnike.

Biće zanimljivo videti i novitete u vezi sa alternativnim pogonskim rešenjima, hibride i koncepte na elektronski pogona. 

S obzirom na to da zaštita putnika u slučaju eventualnih nezgoda postaje jedan od ključnih motivacionih faktora prilikom izbora novog vozila, ponuđena bezbednosna rešenja novih modela biće predmet posebnog interesovanja izlagača.

O bogatstvu i šarolikosti sajamske ponude govori i najava brojnih iznenađenja spremnih za ljubitelje motocikala na sajmu Motopassion, na koji se vraćaju neki renomirani brendovi.

Domaćoj javnosti, potencijalnim kupcima predstaviće se i kompletna ponuda u segmentu lakih privrednih vozila svih svetskih proizvođača koji posluju na domaćem tržištu, kao što su FIAT, GAZ, VW, Renault, Mercedes, Peugeot, Citroen, Opel...

Kad se kompletnoj sajamskoj ponudi putničkih automobila svih segmenata dodaju terenska vozila, motocikli, kvadovi, garažno-servisna oprema, rezervni delovi, proizvodi prateće industrije, tuning oprema, ali i osiguravajuća društva, strukovne organizacije, klubovi, udruženja... jasno je zbog čega ove sajmove ne treba propustiti.

Ali, to nije sve. Posetiocima će biti ponuđeni i brojni edukativni i zabavni sadržaji, takmičarske aktivnosti, test vožnje, nagradne igre... ali i popusti!

Ako vam ovi razlozi nisu dovoljni da posetite Sajam automobila u Beogradu, možda treba da vas podsetimo i na one lepotice koje će vam objasniti sve u vezi sa modelom koji vas zanima, a neke od njih su, ako ste ih lepo, kulturno zamolite, raspoložene i za slikanje.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU I KAKO JE, NA PRIMER, BILO PROŠLE GODINE:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.