Izvor: Luftika.rs, 18.Jul.2023, 14:31

Završeno saslušanje dečaka ubice sa Vračara, 4 sata odgovarao na pitanja

Saslušanje dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, upravo je završeno.
Kako javlja Kurir, iz sudnice u kojoj je uspostavljena video-veza sa psihijatrijskom ustanovom u kojoj dečak boravi, izašli su advokati koji zastupaju porodice ubijenih, kao i troje roditelja.
– Saslušanju su prisustvovali advokati porodica, troje roditelja iz dve porodice, branilac oca dečaka kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je vodio ispitivanje. Dečak je saslušan putem video-linka i odgovarao je na sva pitanja koja se tiču postupka koji se vodi protiv njegovog oca zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti – potvrđeno je za Kurir.
Ispitivanje je trajalo četiri sata.
Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja zastupa jednu od porodica, potvrdila je za Kurir da je dečak saslušan putem video linka i da je saslušanje završeno.
Dečak ubica uporno traži da bude pušten na slobodu, ne pokazuje ni najmanji znak kajanja

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠENO SASLUŠANJE DEČAKA UBICE: Odgovarao na pitanja zainteresovanih strana puna četiri sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023

Dečak je odgovarao na pitanja koja su se odnosila na očevo oružje..Završeno je četvorosatno saslušanje dečaka-ubice koji je svedočio protiv oca, iz čijeg sefa je uzeo dva pištolja sa kojima je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"...Dečak je svedočio u istrazi koju Više...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZAVRŠENO SASLUŠANJE DEČAKA UBICE Kosta K. po prvi put izrazio kajanje zbog svega što je uradio?!

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Jul.2023

Saslušanje dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, upravo je završeno. Kako Kurir saznaje, iz sudnice u kojoj je uspostavljena video-veza sa psihijatrijskom ustanovom u kojoj dečak boravi, izašli su advokati koji zastupaju porodice...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.