Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Maj.2023, 11:36

Završen omiljeni prestonički festival – Beogradski Manifest

Završen je deveti Beogradski Manifest, koji je tokom prethodna tri dana opravdao status jednog od najomiljenijih festivala prestonice. Kalemegdan je tokom vikenda bio ispunjen muzikom, grajom dece, a više od 50.000 posetilaca je uživalo u bogatom sadržaju u šest tematskih zona festivala. U zoni Aduti Srbije svi zainteresovani su mogli da saznaju sve informacije vezane … Članak Završen omiljeni prestonički festival – Beogradski Manifest se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Završen "Beogradski Manifest": Tri dana odličnog provoda za sve generacije (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Na Kalemegdanu je završen deveti Beogradski manifest, koji je tokom tri dana bio ispunjen muzikom, grajom dece, a više od 50.000 posetilaca je uživalo u bogatom sadržaju u šest tematskih zona festivala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.