Zavirite u svaki ćošak luksuznog stana Kristijana Greja (INTERAKTIVNI VIDEO)

Izvor: Story, 08.Feb.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u svaki ćošak luksuznog stana Kristijana Greja (INTERAKTIVNI VIDEO)

Dok obožavateljke broje poslednje dane do dugoočekivane adaptacije erotkskog romana Pedeset nijansi siva, producenti filma počatili su nas bonus dodatkom

Kristijan Grej, foto: screenshot

Reč je o virtuelnoj šetnji po penthausu glavnog junaka filma, Kristijana Greja, ktoz koji vas vodi zavodljivi glas britanskog glumca Džejmija Dornana.

Stan Kristijana Greja smešten je na poslednjem spratu zgrade Escala u Sijetlu i mesto je gde se odvija većina >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << radnje knjige i dilma Pedeset nijansi siva.

Zahvaljujući producenskoj kreativnosti sada je moguće prošetati u društvu Džejmija Dornana. Reč je svakako o virtuelnoj šetnji po stanu koji se prostire na dva sprata i koji uključuje i slavnu crvenu sobu.

Tokom šetnje ugodan glas britanskog glumca, koji je utemeljio Kristijana Greja na filmu, poput pravog domaćina ponudiće vas pićem ili granom, ili vam pojanisti gde je nabavio sva umetnička dala koja se nalaze na zidovima prostranog stana.

Za snalaženje po prostranom penhausu koristite se navigacijom na stranici, ili strelicama za levo, desno, gore i dole na tastaturi. Za maksimalan užitak stavite slušalice na uši i prepustite se ugodnom glasu Kristijana Greja.

Stan pogledajte OVDE.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.