Izvor: Luftika.rs, 22.Jun.2023, 21:05

Zavirite u Beograd iz budućnosti viđen očima veštačke inteligencije (VIDEO)

Započela je era veštačke inteligencije i pitanje je da li iko zna šta je cilj razvoja ove nove tehnologije.
Umetnici sve češće koriste aplikacije i programe sa veštačkom inteligencijom da iskreiraju neki novi, nadrealni sadržaj koji bi privukao pažnju zainteresovane publike.
„AiArti“ je kanal koji na Jutjubu prikazuje umetničke vizuelizacije popularnih filmova, priča i ljudi generisane veštačkom inteligencijom u zanimljivim kontekstima, kao što su mračna fantazija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << tamnice i stil zmajeva ili u drugim situacijama.
Sve slike su generisane pomoću alata za veštačku inteligenciju Midjourney.
Poslednji video koji je objavljen na tom kanalu prikazuje kako bi izgledao Beograd iz budućnosti.
„Zamislite da šetate Beogradom, prestonicom Srbije kao futurističkim gradom. Kako bi u budućnosti izgledala arhitektura poput Beogradske tvrđave, Skadarlije, Cetinjske, Avalskog tornja i drugih turističkih mesta? Kako biste je uporedili sa Beogradom 2023. godine? Da li bi vam bio potreban vodič prilikom obilaska grada futurističkog Beograda? Kako bi izgledao budući noćni život Beograda ili 4k snimak dronom?“, stoji u opisu videa.

Izvor: nova.rs
Veštačka inteligencija održala propoved u crkvi u Nemačkoj (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.