Zaveo irsku voditeljku: Ovo je nova devojka Leonarda di Kaprija! (FOTO)

Izvor: Story, 17.Feb.2016, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaveo irsku voditeljku: Ovo je nova devojka Leonarda di Kaprija! (FOTO)

Leonardo Dikaprio je u velikom stilu proslavio nagrade koje je osvojio zahvaljujući ulozi u filmu Povratnik na dodeli BAFTA nagrada.

Leonardo di Kaprio, foto: Profimedia

Nakon dodele nagrada upriličena je zabava na kojoj je holivudski glumac bacio oko na irsku voditeljku Loru Vitmor. On ju je, navodno, na kraju večeri pozvao da krene s njim u hotel u kojem je odseo u Londonu, a bliski izvor poznatom glumca tvrdi da je Leo očaran Lorom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Ovako izgleda vila u kojoj Leonardo Di Kaprio vežba za svoje najbolje uloge

Ni ona nije ostala imuna na Leonarda pa je par navodno celo veče flertovao. Lori je prijala pažnja slavnog glumca i ona je bila jedna od malobrojnih poznatih koji su nastavili slavlje s Leonardom nakon što je proslava završena.


Leonardo di Kaprio otkrio neverovatne činjenice o svom životu!

Izvor: Mirror/Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.