Izvor: Mondo, 21.Maj.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zato je volimo! (FOTO)

Poznatoj manekenki ne manjka iskrenosti...

Foto: YouTube/screenshot/JohnLegend

Manekenka Krisi Tejgen, supruga Džona Ledženda i majka dvoje dece, mnoštvo obovatelja stekla je zbog toga što je veoma iskrena. Ona se nikada nije libila da stvari prikaže onakvim kakve jesu, da kaže ono što misli sviđalo se to nekome ili ne, a to je nešto što se teško nalazi među poznatim ličnostima.

Razočarana: Nemam zadnjicu, ali se trudim!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Ovog puta je, samo nekoliko sati nakon što je na svet donela dečaka Majlsa objavila fotografiju kakvu se gotovo niko ne bi usudio da objavi - sebe u mrežastom vešu koji se nosi posle porođaja. I da, to je podelila sa svojih više od 17 miliona pratilaca!

If you haven’t seen @aliwong’s new Netflix special, you are bad at picking Netflix specials #asianpearunderwear

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 20. Мај 2018. у 9:04 PDT

Reč je o mrežastom vešu koji se nosi u porodilištu koji nose sve žene, ali je malo onih kao Krisi, koje bi se usudile da se fotografišu o tome, i još da javno pokažu fotku.

E, sad, pre nego što kažete "što bi se uopšte fotkale tako", poenta je u tome da su brojne poznate dame svojim ponašanjem učinile da porođaj bezmalo izgleda glamurozno, a tek izgled posle porođaja - kao sa naslovnice.

"KONAČNO!"

Krisi se to, kao i nama, očito smučilo, pa je odlučila da prikaže realno stanje stvari - tu je i stomak koji nikakvom "magijom" nije nestao čim je rodila dete.

Na sve to, još je i tvitovala: "Mogu da potvrdim da je postporođajni život za 90 odsto bolji kada se ne pocepaš sve do zadnjice. Dečak:1 poen, Luna:0".

Pevač kaže da je u ovome tajna srećnog braka

Krisi Tejgen možda čini da majčinstvo izgleda prilično lako, ali je u svemu tome iskrena, a to mnogo znači devojkama koje se na nju ugledaju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.