Zastrašujuć snimak sa auto-puta Beograd-Niš: Pijan i drogiran vozio u suprotnom smeru (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 21.Dec.2023, 13:34

Zastrašujuć snimak sa auto-puta Beograd-Niš: Pijan i drogiran vozio u suprotnom smeru (VIDEO)

Uhapšen je muškarac koji je vozio u suprotnom smeru na auto-putu Beograd-Niš.
Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg vozača „opela“ koji se na auto-putu Beograd – Niš kod Ostružnice kretao vozilom u suprotnom smeru.
Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom, da je bio u stanju potpune alkoholisanosti jer je upravljao vozilom sa 2,17 promila alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kokaina, objavljeno je na Instagramu MUP-a.








View this post on Instagram


















A post shared by МУП Републике Србије (@mupsrbije)


„Bezbednost na putevima je odgovornost svih nas i zato je od presudne važnosti da zajedno delujemo kako bismo sprečili posledice, koje mogu biti tragične. Upravo je slučaj ovog vozača svedočio o tome. Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu auto-puta vozilo kreće u suprotnom smeru, vozilo je u najkraćem roku zaustavljeno“, naveo je MUP-a.
MUP se zahvalio građanima koji su prijavili ovaj slučaj nasilničke vožnje i ujedno naše sugrađane pozivamo da policiji u svakoj prilici dostave saznanja o nebezbednom ponašanju u saobraćaju.
Priveden pevač Darko Lazić, vozio drogiran 117 km/h na Novom Beogradu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

"TREND" JE OPET AKTUELAN: Vozio u suprotnom smeru na auto-putu u Beogradu - POLICIJA JE BRZO REAGOVALA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023

Zaustavljen je u najkraćem mogućem roku...Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu autoputa vozilo kreće u suprotnom smeru, vozilo je u najkraćem roku zaustavljeno...Saobraćaja policija presretačem je zaustavila i isključila iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.