Zašto su eri „brze hrane“ popularne emisije o kuvanju - Varjača sa srećnim krajem

Izvor: Preko ramena, 21.Nov.2013, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su eri „brze hrane“ popularne emisije o kuvanju - Varjača sa srećnim krajem

Sa oko 25 kulinarskih emisija dnevno domaća publika šalta kanale od Rudolfa Van Vina i njegovih primamljivih zakuski do anonimnih devojaka koje se prijavljuju u rijalitije kako bi svojim kulinarskim kreacijama privukle nekog udvarača. Psiholozi za ovo imaju jednostavno objašnjenje – kada je reč o hrani nema nezainteresovanih. Uz to, moderni kulinari su istovremeno i vodiči kroz egzotične zemlje i kulture, diskretni nutricionisti i ljudi koji uvek isporučuju -srećan kraj.

Nastavak na Preko ramena...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Preko ramena. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Preko ramena. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.