Izvor: Luftika.rs, 08.Apr.2024, 09:21

Zašto ne žele da otkriju gde je Dankino telo? 3 su moguća razloga

Zoran Šašić, zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije (UKP), rekao je da su osumnjičeni priznali krivično delo ubistvo devojčice Danke Ilić.
– Osumnjičeni su priznali krivično delo, i detaljno ga opisali. Tokom saslušanja, jedno lice je više od dva sata opisivalo izvršenje krivičnog dela, dok je drugo lice, nakon što je počelo da priznaje i opisuje, kasnije odlučilo da se brani sa slobode. ćutanjem – rekao je Šašić.
Ali ostaje činjenica da, iako je jedan od osumnjičenih ubica sve priznao i detaljno opisao strašni zločin, a i drugi je u kratkoj izjavi priznao zločin, dvojica osumnjičenih radnika Vodovoda iz Bora nisu rekli policiji. gde je sve ovo vreme bilo telo devojke.
Tri moguća...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA RAZLOGA ZAŠTO UBICE NE ŽELE DA KAŽU GDE JE TELO DANKE ILIĆ Priznali zločin, ali lokaciju kriju: Obe teorije BUDE JEZU

Izvor: Blic, 09.Apr.2024, 06:26

Zašto ubice ne žele da otkriju gde je telo Danke Ilić? Ovo pitanje javnost postavlja od trenutka kada je otkriveno da je devojčica Danka Ilić za kojom je tragala cela Srbija ubijena. Postoje dve teorije zbog čega bi neko priznao da je ubio, a odbio da otkrije gde je sakrio telo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.