Zašto ćerka Džeki Čena živi kao beskućnik?

Izvor: Story, 01.Maj.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto ćerka Džeki Čena živi kao beskućnik?

Eta Čok Lem, ćerka slavnog glumca Džeki Čena je beskućnica i živi ispod mosta sa svojom devojkom, kanadskom influenserkom Endi Otum. Naime, Eta je prošle nedelje na društvenim mrežama objavila video na kojem tvrdi da je beskućnica zahvaljujući svojim “homofobnim roditeljima” i da živi u strahu od razdvajanja od Endi. – Zdravo, ja sam ćerka ... The post Zašto ćerka Džeki Čena živi kao beskućnik? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ćerka legendarnog glumca priznala: "Živim ispod mosta jer su moji roditelji homofobi"

Izvor: B92, 02.Maj.2018, 08:29

Ćerka glumca Džekija Čena, devetnaestogodišnja Eta Ng Čok Lam i njena devojka, kanadska influenserka Endi Otom žive kao beskućnice zbog homofobnih roditelja koji im ne dopuštaju da budu zajedno. One su snimile video i postavile ga na Jutjub, a njihova priča vrlo brzo je postala viralna. Sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.