Izvor: Luftika.rs, 20.Jan.2024, 02:34

Zaposlene u Lidlu i u novoj godini očekuju brojni benefiti

Kompanija Lidl je u Srbiji za pet godina poslovanja, a zahvaljujući izuzetnoj posvećenosti zaposlenima, na tržištu rada stekla status jednog od najpoželjnijih poslodavca. Ove godine Lidl je, u sklopu svoje strategije za brigu o zaposlenima proširio paletu pogodnosti uvođenjem novih i proširenjem postojećih, kako finansijskih, tako i nematerijalnih benefita za zaposlene u svim sektorima.
Povećanje plata, jednokratne isplate, više dana godišnjeg odmora, kartice za zaposlene, program >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << podrške, privatno zdravstveno osiguranje, samo su neki od benefita koje zaposlene u Lidlu očekuju u novoj poslovnoj godini.
Povećanja osnovne zarade, poklon vaučeri i više dana godišnjeg odmora Sve zaposlene u Lidlu očekuju dobre vesti sa početkom nove poslovne godine – pa tako, na primer, zaposlene u prodaji očekuju povećanja osnovne zarade čak dva puta u ovoj godini, u martu i u septembru, a Lidl će obezbediti svojim zaposlenima i jednokratne finansijske isplate tokom godine.
Još jedna lepa vest za zaposlene ove kompanije je da će, počevši od nove poslovne godine, svi zaposleni na raspolaganju imati 2 dana više godišnjeg odmora u odnosu na ranije, tj. 24 umesto dosadašnjih 22 dana godišnjeg odmora, a maksimalan broj dana podignut je sa 25 na 28 dana godišnjeg odmora.
Takođe, zaposleni ostvaruju pravo dodatnog dana godišnjeg odmora na svake navršene tri godine radnog odnosa u Lidlu.
– Izuzetno mi je drago što i u novoj poslovnoj godini donosimo lepe vesti i proširujemo paletu benefita za naš Lidl tim. Svih 3.500 koleginica i kolega prodavaca, menadžera, logističara i drugih struka i specijalnosti jednako doprinosi snazi naše kompanije, a ceo paket benefita koji smo za njih pripremili rezultat je pažljivog osluškivanja potreba zaposlenih, sa željom da svakoga dana individualno, ali i kao tim napredujemo – izjavila je Ivana Marković, izvršna direktorka za Ljudske resurse i članica upravnog odbora u Lidlu Srbija, dodavši da je težnja ka konstantnom unapređenju ono što kompaniju Lidl Srbija čini jednim od najpoželjnijih poslodavaca.
U decembru, a kao priprema za prazničnu sezonu, svi zaposleni u kompaniji su tradicionalno dobili jednokratnu isplatu sredstava na kartice za zaposlene, koje se koriste za kupovinu u Lidl prodavnicama, a pored novogodišnje isplate, Lidl će svim svojim zaposlenima dodatno na kvartalnom nivou uplaćivati sredstva na Lidl kartice, pružajući dodatnu podršku kućnim budžetima svom timu.
Zaposleni u Lidlu već su navikli na to da kompanija priprema i poklone povodom značajnih datuma kao što su to novogodišnji praznici, 8. mart, polazak u školu i slično.
Kako mi je Lidlovo održivo poslovanje pomoglo da smršam

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.