Zamislite da ste bogati i kreirajte sopstveni Bentley Bentayga

Izvor: B92, 09.Jul.2020, 17:09

Zamislite da ste bogati i kreirajte sopstveni Bentley Bentayga

Putem interneta možete napraviti sopstvenu verziju novog Bentley–evog modela Bentayga.

Zamislite na sekund da ste bogati i da možete sebi priuštiti najnoviji Bentley.

Počnite da birate od boje vašeg novog automobila, jer imate toliko opcija da je sve podeljeno u sektore različitih nijansi.

Na primer, pogledajmo plavu boju koja ima preko 20 opcija, zelena boja ima desetak, a postoji i "Duo Tone" opcija da vaš ljjubimac bude u dve nijanse kao u priloženim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fotografijama.

Kada pričamo o točkovima, izbor je takođe prilično širok, kao i unutrašnjost automobila, gde ima nekoliko vrsti kože i nekoliko nijansi boja.

Možete birati i keramičke kočione diskove, staklo na nekim delovima automobila, električnu kuku, osvetljenje i još mnogo toga...

Bentayga ima V8 motor, on je 4.0-litarski twin turbo i proizvodi 542 KS uz 770 Nm obrtnog momenta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.