Zamalo! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Jan.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo! (FOTO, VIDEO)

Još jedna lepotica u "goloj" haljini... Valjda će uskoro izaći iz mode.

Foto: AP/Richard Shotwell

Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela SAG nagrada, godišnjih nagrada udruženja glumaca, a crvenim tepihom prošetale su lepotice u (uglavnom) rizičnim kombinacijama.

Taradži P. Henson malo toga je prepustila mašti, pošto je za ovu priliku odabrala prljavoroze haljinu kuće Rim Akra, sa providnim gornjim delom i "strateški raspoređenim" kristalma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Lepa glumica pokazala je da je u 46. godini u zavidnoj formi, pošto ovaj model haljine ne dozvoljava nošenje brushaltera.

Dikskretna šminka, "neobavezna" frizura i divan osmeh upotpunili su utisak.

Ipak, ne možemo da se ne zapitamo kako li su na haljinu zalutale one dve crne mašnice, na vratu i struku.

Pogledajte galeriju:

A pošto je bila deo ekipe koja je osvojila nagradu za najbolji glumački ansambl, za ostvarenje Hidden Figures, imala je razlog više za osmeh...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.