Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 19:05

“Žalosno je da ja zarađujem više nego profesori”: Striptizeta Branka Blek Rouz o izgubljenom sistemu vrednosti

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Blek Rouz počela je da se bavim ovim zanatom najpre zbog novca, a šokirala je kada je izjavila da od istog može da zaradi više nego profesori i učitelji.
Naime, Branka Blek Rouz je otkrila kako su njeni školski prijatelji reagovali kada su saznala čime želi da se bavi.
– Šalili su se, s obzirom na to kolika je plata profesorima, učiteljima, nastavnicima, a znamo koliko je to zahtevno. Oni edukuju i izvode mnoge generacije na put i žalosno je zaista, evo javno kažem, žalosno je da neko sa estrade i evo ja u mom poslu mogu da zaradim više.
To mi je sreća, ja sam kroz ovaj posao sebe obezbedila i zaradila lep novac, ali neko ko je završio akademiju, fakultet, to je žalosno...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.