Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Nov.2023, 09:10

Zadušnice u subotu, 4. novembra 2023.

Za Zadušnice, u subotu, 4. novembra 2023, iz JKP „Pogrebne usluge“ apeluju na sugrađane da za odlazak na groblja koriste gradski prevoz umesto automobila. Na Novom bežanijskom groblju zabrana ulaska motornim vozilima važi od 7.00 do 16.00. Na grobljima Orlovača, Lešće i Zbeg zabrana ulaska motornim vozilima važi od 7.00 do 15.00. Na Novom groblju … Članak Zadušnice u subotu, 4. novembra 2023. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zadušnice u subotu, "Pogrebne usluge" imaju nekoliko važnih apela i upozorenja za građane koji će ići na groblje

Izvor: Blic, 02.Nov.2023

Javno komunalno preduzeće „Pogrebne usluge” Beograd apeluje na građane da na Zadušnice u subotu, 4. novembra, za odlazak na groblje umesto svojih automobila koriste gradski prevoz.

Nastavak na Blic...

Sahrane i kremacije u Beogradu, 3. novembar 2023.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Nov.2023

Sahrane i kremacije na grobljima u petak, 3. novembra 2023. od 9.00 do 16.00. U nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ je 10 grobalja. Sahrane se, po običaju, ne obavljaju nedeljom i kad su najveći verski praznici, ali to ne važi uvek. Groblja u nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ Beograd su otvorena...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.