Zadržavanja na granici oko 30 minuta

Izvor: Mondo, 23.Jun.2013, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržavanja na granici oko 30 minuta

Saobraćaj je od jutros van gradova slabijeg intenziteta, a putnička vozila se na graničnim prelazima zadržavaju oko 30 minuta.

Počeli su radovi na sanaciji tunel Lipak, na delu Beogradske obilaznice, deonica Ostružnica-Orlovača. Saobraćaj se obavlja dvosmerno u tunelu, a radovi će trajati do 20. oktobra, saopštio je Auto-moto savez Srbije..

Zbog radova je sužena deonica državnog puta IA reda (autoput E-75) kod Novog Sada i vozila se usmeravaju na pomoćne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << saobraćajnice.

Isti put je sužen na mostu preko Dunava kod Beške gde se saobraćaj obavlja dvosmerno.

Takođe na auto-putu E-75, deonica Beograd-Niš, na naplatnoj stanici "Beograd" kod Bubanj Potoka, broj naplatnih mesta je zbog radova smanjen sa 11 na sedam.

Zbog radova kod Kaća na državnom putu IB reda broj 20 (M-7) Novi Sad-Zrenjanin, vozila iz pravca Zrenjanina ka Novom Sadu idu kroz Kać.

Na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana saobraćaj se obavlja obilaznicom.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.