Zadala težak zadatak! (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Maj.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadala težak zadatak! (FOTO)

Drugim lepoticama neće biti lako…

Večeras je svečano otvaranje Filmskog festivala u Kanu, a Monika Beluči će biti domaćin.

Ona se danas pojavila na konferenciji održanoj pred otvaranje i svojim izgledom zadala težak zadatak slavnim lepoticama koje će prisustvovati festivalu.

Fantastična i kao plavuša! (FOTO)

Ovo će teško nadmašiti jer je Belučijeva postavila "visoke standarde"!

Lepa Italijanka izgleda sjajno u 52. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godini, a ume i da odabere odeću koja laska njenoj figuri. Monika se tako na konferenciji pojavila u crnom kombinezonu dugih, zvonastih nogavica, kaiš je savršeno istakao njen struk, a šnala ukrašena kristalima jedini je, ali veoma efektan detalj koji je nosila.

Monika Beluči: Žene trpe teror!

Zaboravili smo - blagi osmeh i STAV su detalji koje Monika nikada ne zaboravlja da "ponese", a možda je baš to ono što njenu pojavu čini nezaboravnom.

Uverite se:

--------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.