Zabrinula sve: Lejdi Gaga se povlači zbog lečenja

Izvor: Story, 09.Sep.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabrinula sve: Lejdi Gaga se povlači zbog lečenja

Američka pevačica Lejdi Gaga izjavila je da planira da se “odmori” od muzike i “uspori za trenutak radi lečenja”. Pop zvezda se nalazi u Torontu zbog premijere Netfliksovog dokumentarca Gaga: Five Foot Two na Toronto film festivalu. Film prikazuje njen život, njen nastup na Superboulu u februaru i njenu borbu sa hroničnim bolom. Lejdi Gaga ... The post Zabrinula sve: Lejdi Gaga se povlači zbog lečenja appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Zabrinula fanove: Lejdi Gaga se povlači zbog bolesti

Izvor: Svet plus, 09.Sep.2017

Američka pevačica Lejdi Gaga izjavila je da planira da se "odmori" od muzike i "uspori za trenutak radi lečenja"...Pop zvezda se nalazi u Torontu zbog premijere Netfliksovog dokumentarca "Gaga: Five Foot Two" na Toronto film festivalu. Film prikazuje njen život, njen nastup na Superboulu u februaru...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.