Za ravan stomak i lepa kolena

Izvor: Story, 27.Sep.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ravan stomak i lepa kolena

Nova estetska korekcija koja se izvodi tek poslednjih šest meseci pomoću 3D mezonita daje posebne rezultate. O njihovoj delotvornosti govori naša stručna saradnica.

foto: Shutterstock



Piše: dr Ivana Filipović Marković


Bez obzira na to koliko vežbamo, pazimo na ishranu ili držimo razne dijete, uvek ostane višak masnih naslaga na stomaku koje nikako ne možemo da uklonimo. Slično je i kod viška kože koji nikako ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da se smanji. Danas na raspolaganju imamo brojne tretmane i metode kojima to uspešno možemo da rešimo. Na medicinskom univerzitetu u Seulu  dokazano je da Mesotrax mezoniti koje se stave po određenom šablonu u predelu stomaka, znatno utiču na gubitak kilograma. Od marta ove godine, taj šablon doktori uspešno primenjuju i u Delta estetici.

Tretman traje 15 minuta, bezbolan je i ne utiče na svakodnevne aktivnosti. Ponavlja se na svakih 60 dana.

Spas za kolena

Tokom sunčanih dana lepota kolena dolazi do izražaja. Bilo da smo u letnjim haljinama na ulici ili u bikiniju na plaži, noge privlače pažnju, a ružna kolena mogu da pokvare lepotu nogu. Neke žene posle tretmana mršavljenja imaju problem sa viškom kože ili sala na kolenima, što se može rešiti 3D mezonitima. Naučno je dokazano da Mesotrax mezoniti koji se stave po određenom šablonu u predelu kolena, mogu znatno da poboljšaju njihov izgled, a samim tim i lepotu vaših nogu.

Šta je mezonit?

Mezonit je gipka nit koja upravo svojom elastičnošću lekaru omogućava delovanje u različitim nivoima epiderma. Napravljena je od biorazgradivog materijala, ima debljinu od 0,1 mm i uvučena je unutar igle. Uvođenjem injekcije kroz kožu, ubacuje se i nit koja posle toga ostaje u epidermu od šest do devet meseci. U tom periodu stvara se fibrozno tkivo koje zateže kožu. Pozitivni rezultati ovog tretmana primećuju se odmah, a traju od dve do pet godina, nakon čega tretman može da se ponovi. U zavisnosti od potrebe, mezonitima se radi neoperativni lifting lica, popunjavaju bore između obrva, na čelu, oko očiju, usana, vrata, dekoltea, nadlaktica, stomaka i bedara. Sam postupak je bezbedan, a igle su elastične i ne ostavljaju hematome, već samo tačkice koje nestaju nekoliko sati nakon intervencije.

Piše: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.