Za pet minuta zaradila PET MILIONA!

Izvor: Mondo, 19.Jul.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pet minuta zaradila PET MILIONA!

Kim Kardašijan postavlja nove rekorde!

Foto: Guliver/Getty Images/Presley Ann

Kada je prošli put u prodaju pustila tri nova parfema, Kim Kardašijan je za dan zaradila deset miliona dolara, i to od onlajn prodaje, pre nego što je ijedan kupac pomirisao parfem.

Zaradila 10 miliona "na neviđeno"

U utorak je starleta u prodaju pustila tri nova mirisa, upakovana u bočice koje izgledaju kao emotikoni, i za pet minuta zaradila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pet miliona dolara!

KIMOJI Peach, Cherry & Vibes fragrances are available NOW on KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 17. Јул 2018. у 12:00 PDT

Ona to nije slučajno uradila baš tog dana - baš u utorak je bio Svetski dan emotikona.

Elem, novi parfemi su jeftiniji od prethodnih - njen prošli parfem Crystal Gardenia koji je upakovan u bočicu kristala košta 60 dolara, dok novi koštaju po 45 dolara.

Tačno je, poznata je zbog "kućnog videa"!

Ono što je zanimljivo je da Kim ni paricu nije potrošila na marketing, već je jednostavno objavila fotografiju na Instagramu, kako pored bočica parfema pozira u vešu. Gde ćete bolju reklamu od te?!

Elem, taj profit će joj izgleda biti potreban, s obzirom na to da je Kim "popila" tužbu - marketing firma Vibes tužila ju je da im je ukrala logo za jedan od tri nova parfema.

Bez obzira na ishod toga, mora se priznati da je starleta zaradila prilično lepu sumu, i to za samo pet minuta...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.