Za ovom mamom se svi okreću (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Apr.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ovom mamom se svi okreću (FOTO, VIDEO)

Superfit mama petoro dece tvrdi da je sve stvar dobre organizacije i pažljivog planiranja i poručuje da je ona samo "mama kao i svaka druga".

Foto: Instagram/simonegatelyfitmum5

  Simon Gejtli (35) iz Halifaksa u Velikoj Britaniji ima petoro dece, savršenu liniju, stomak kao u kamenu isklesan, i, naravno, profil na Instagramu, koji prati četrdesetak hiljada ljudi.

Sada, neki od njih optužuju je da laže da je za šest godina rodila petoro dece, jer ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mogu da poveruju da žena izgleda tako kako izgleda.

Simon kaže da je za njen dobar izgled zaslužna savršena organizacija i činjenica da nema nikakvu pomoć "sa strane". O Samer (10), Česteru (8), Blosom (7), Indiji (6) i Mini (3) vode računa SImon i njen suprug, ali ova fit mama i pored obaveza koje ima uspeva svakog dana da odradi i dva treninga.

Meet my family turn the volume on guys I do actually speak on this one! #family #fitspo #fitfam #fitspiration #exercise #gymbunny #gymwear #model #fitnessmodel #fit #fitgirls #gym #bodygoals #nevergiveup #motivation #weightloss #fitnessvlogger #fitmom #fitmum #supermom #mummy #transformation #girlswholift #squats #6pack #abs @thefitmomsclub @womensbest @womenshealthuk #womensbest #happy #muscles #fitnessaddict @miss_mulloy @womenshealthuk @tammyhembrow

A post shared by Simone Gately Official (@simonegatelyfitmum5) on Jan 20, 2017 at 11:37am PST

Simon je i personalni trener, tako da joj to verovatno donekle olakšava situaciju, ali nije ni čudo što njena figura izaziva sumnjičavost.

Žena koja je od 2006. do 2012. rodila petoro dece, sada se na društvenim mrežama suočava sa "groznim optužbama" koje stižu od "zavidnih majki", koje sumnjaju da su ona i njen suprug decu dobili uz pomoć surogat majki.

Oni koji u svojim optužbama ipak ne idu toliko daleko, kažu da je Simon sigurno išla na "liposukciju i zatezanje stomaka".

Simon sada želi jednom za svagda da zaustavi zle jezike, i za "Dejli mejl" je ispričala kako održava liniju, insistirajući da je njen izgled posledica napornog rada i velikog truda.

Ona je posle svakog porođaja skinula višak kilograma za 10 ili 12 nedelja, prosto 'šetajući i hraneći se zdavo'.

"Žene ne bi trebalo da osećaju pritisak da se odmah nakon porođaja vrate u formu, jer je svakoj mami potrebno vreme da se navikne na nove obaveze i velike promene koje majčinstvo donosi", kaže ona.

"Ja sam kao i svaka druga 'normalna' zaposlena mama koja 'žonglira' između posla i kućnih obaveza, a moja deca imaju više od 30 aktivnosti nedeljno o kojima se ja brinem bez ikakve pomoći sa strane", priča Simon.

"Moj dan počinje u 6 ujutru, kada odlazim na trčanje ili u šetnju, a onda vodim decu u školu, odlazim u prodavnicu, kasnije im pomažem oko domaćih zadataka, organizujem vanškolske aktivnosti, ali uspevam nekako da 'uglavim' i jedan trening koji odradim kod kuće", objašnjava ona kako izgleda njen uobičajeni dan.

Ova superfit mama kaže da uživa u tome što su i njena deca uključena u te treninge, i da ih ona uči da što više šetaju, tako da većinu stvari obavljaju - peške.

"Ako dobro isplanirate sve aktivnosti i lepo se organizujete, svaka mama može da odvoji malo vremena za vežbanje", poručuje Simon, dodajući da su planiranje obroka unapred i zdrava ishrana jednako važni kao i treninzi.

Girls you can do these at home or in the park or in the que at the store (well you might not do this in the que at the store but you know what I mean ) they don't have to look perfect just go for it do them and see the difference. #fitmum #fitmom #fitnessmodel #fit #fitnessmotivation #fitspo #fitfam #gymbunny #girlswholift #fitgirls #booty #squats #exercise #gymaddict #instafit #abs #workout #weightloss #diet #transformation #gymwear #glutes #bodygoals #fitness #gains #tone #personaltrainer #inspiration #fitspiration #nevergiveup

A post shared by Simone Gately Official (@simonegatelyfitmum5) on Jan 18, 2017 at 12:13pm PST

Viktorija Bekam ima važnu poruku za mameČudo života u par minuta (VIDEO)OVO je srpska majka hrabrost

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.