Izvor: Radio 021, 31.Maj.2023, 10:49

Za mesec dana "Oka sokolovog" u NS više od 800 prekršaja: Pod kontrolom bulevari, ali i uličice

Novosadsko "oko sokolovo", sistem za snimanje prekršaja pod nazivom "NS patrol", prvog meseca terenskog rada evidentiralo je ukupno 821 prekršaj na javnim površinama.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NS Patrol" od početka meseca zabeležio više od 700 prekršaja

Izvor: B92, 31.Maj.2023

Novosađani su za nepunih mesec dana od uvođenja novosadskog "Oka sokolovog", poznatijeg kao "NS Patrol", napravili 759 prekršaja u saobraćaju koji je ovaj sistem snimio ili 28 prekršaja Novosađana na dnevnom nivou.

Nastavak na B92...

"Oko sokolovo" u akciji: Paprene kazne za skrivanje tablica

Izvor: B92, 31.Maj.2023

Novosadsko "oko sokolovo", sistem za snimanje prekršaja pod nazivom "NS patrol", prvog meseca rada evidentiralo je ukupno 821 prekršaj na javnim površinama...Sistem je ugrađen na ukupno pet motornih vozila i 10 električnih bicikala, a zadatak je kontrola nepropisno parkiranih vozila na javnim površinama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.