Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 17:00

Za lepu markizu kažu da je ljubavnica princa Vilijama i pravi uzrok nestanka princeze Kejt

Markiza od Čolmondelija, Sara Rouz, godinama je hvaljena zbog svog stila, izazivajući divljenje gde god se pojavi, uključujući i venčanje princa i princeze od Velsa.
Ipak, kako javnost od decembra nije videla Kejt Midlton, počele su da kruže razne teorije zavere. Jedna od njih je da je razlog “nestanka” princeze upravo Sara Rouz Čolmondeli, za koju se već nekoliko meseci priča da je ljubavnica princa Vilijama.
Sada, postoje navodi da je ona bila u automobilu sa Vilijamom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << juče, a ne Kejt, piše Nova.rs.
Bivša manekenka (39) radila je za konzervativnog poslanika Majkla Gouva, ali sada vodi imanje svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija.
If this is how they launch Camilla 2.0 it really is going to break the internet… and maybe the monarchy pic.twitter.com/QP97P8dVnf
— Henry VIII (@SussexHenryVIII) March 11, 2024

Par ima troje dece – blizance Aleksandra i Olivera, koji imaju 15 godina i osmogodišnju ćerku Ajris.
Porodica živi u Hoton Holu u Norfolku. Sara Rouz se mesecima u medijima pominje kao ljubavnica princa Vilijama, što je sada povezano sa nestankom Kejt Midlton. Korisnici društvenih mreža kažu i da postoje dokazi da je juče u automobilu sa Vilijamom bila ljubavnica, a ne Kejt.
what makes william tick? her name is Rose Hanbury, Sarah Rose Hanbury, the Marchioness of Cholmondeley. i see they have begun to correct her name on google. its now official. pic.twitter.com/Kh41wccEdx
— LMScott (@LaurenMScott001) June 17, 2022

Dvorac koji je izgradio prvi britanski premijer, ser Robert Volpol, 1720. godine, Hoton Hol je smešten u prostranom parku sa ograđenom baštom i raskošnim enterijerom, delo poznatog engleskog arhitekte Vilijama Kenta.
Sara Rouz je svog 23 godine starijeg supruga upoznala na odmoru u Italiji 2003. Objavili su veridbu šest godina kasnije, a venčali su se u Čelsiju 2009. godine.
Sarini roditelji su Timoti Hanberi, veb dizajner i Ema Hanberi, modna kreatorka. Njene veze sa kraljevskom porodicom sežu duboko u prošlost: njena baka lejdi Elizabet Lambert bila je jedna od osam deveruša na venčanju pokojne kraljice Elizabete II sa vojvodom od Edinburga.
Završila je školu u Bakingemširu, gde je godišnja školarina oko 38.000 funti, potpisala je ugovor sa vrhunskom agencijom za modele Storm, a poznata je po tome što je otkrila Kejt Mos.








View this post on Instagram


















A post shared by Houghton Hall and Gardens (@houghton_hall)


Markiza retko daje intervjue, ali je otvorila vrata svog ogromnog imanja od 106 soba prošlog aprila za „The English Home“, gde je rekla da joj je trebalo vremena da se navikne na to impozantno okruženje.
– U početku je bilo nezgodno da se bilo gde preselim i trebalo mi je vremena da se prilagodim. Koristimo prizemlje i drugi i treći sprat, gde su spavaće sobe. Prvi sprat su uglavnom kancelarije. Ne znam koliko ukupno imamo soba. Želela sam kamin, televizor, veliku sofu, a tamo sad možemo i da jedemo. Pre toga, Dejvid i ja smo morali da jedemo svako veče u trpezariji – rekla je Sara Rouz.
Upitana o izazovima upravljanja tako ogromnim imanjem, Sara Rouz je rekla da je za to potražila i savet stručnjaka.
– Moj muž mnogo toga zna, a, takođe, imamo i fantastičan tim koji je ključan u održavanju celog imanja. To je beskrajan projekat – uvek ima stvari za rad i rekonstrukciju. Mnogo stručnjaka dolaze i savetuju. Od njih možete i dosta da naučite – kaže ona.
Kako piše Independent, čini se da upravo markiza vodi Instagram nalog Hoton Hola i povremeno deli fotografije svog muža i njihove dece dok uživa u bašti.
Poslednjih godina bila je u centru pažnje zbog svojih glamuroznih odevnih kombinacija na kraljevskim događajima, uključujući i banket u Bakingemskoj palati 2017. godine, gde je sedela pored princa Harija.








View this post on Instagram


















A post shared by Houghton Hall and Gardens (@houghton_hall)


Takođe je prisustvovala i krunisanju kralja Čarlsa i kraljice Kamile u maju prošle godine, gde je nosila belu haljinu sa crnim detaljima i crnom mašnom na vratu, koja je bila uparena sa trakom za glavu, štiklama, dijamantskim minđušama i brošom. Njen sin, lord Oliver, bio je počasni paž.
Prošle godine dospela na naslovne strane nakon što je objavljeno da je ohrabrila svoju blisku prijateljicu Kejt Midlton, suprugu njenog navodnog ljubavnika, da prisustvuje muzičkom festivalu održanom u Hoton holu, nakon zajedničke večere na imanju. Takođe radi i za brojne dobrotvorne organizacije.
Majku Kejt Midlton život nije mazio, a šuškalo se da je ona učila princezu od Velsa kako da osvoji Vilijama

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.