Izvor: Luftika.rs, 19.Sep.2023, 13:54

Za dlaku izbegnuta tragedija na pruzi Beograd-Novi Sad, putnici peške nastavili put

Na pruzi Beograd – Novi Sad danas (19. septembar) je došlo do drame kad su se za dlaku, kod stanice Zemun, sudarila dva voza.
Srećom, do sudara nije došlo, a povređenih nema. Vozovi su uspeli da se zaustave samo dvadesetak metara metara jedan od drugog.
Kako je jedan putnik ispričao za Kurir, putnici u vozu u kom je on bio su osetili samo naglo kočenje, ali niko nije nimalo povređen.
– Putnici su bili baš uplašeni jer je bilo i mnogo dece, a bila bi ogromna tragedija >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da nisu uspeli da se zaustave na vreme – kaže nam sagovornik i dodaje:
– Jedan mašinovođa nije stao na crveno svetlo na semaforu, kako sam ja čuo, i ušao je u traku u kojoj je već išao voz iz suprotnog smera. Tako se sve desilo.
Putnici su u vozovima zadržani oko sat vremena, kako bi se načinio zapisnik, a onda su peške krenuli odatle. Na licu mesta i dalje je policija i komisija iz Železnice Srbije.
Izvor: Kurir
Atinjani napravili haos zbog katastrofalne železničke nesreće, policija bacala suzavac na demonstrante

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.