Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 07:43

ZORAN, ČOVEK SA SRCEM U TORBI Beograđanina već 7 godina u životu održava aparat koji uvek nosi sa sobom i po to tome je JEDINSTVEN U SVETU

Devetog decembra ove godine biće tačno 7 godina kako u grudima Zorana Milićevića (50), kuca u potpunosti veštačko srce, i isto toliko čeka novi organ. Životom na baterije i na struju svih ovih godina Zorana se vinuo u sam "vrh". Prvo, on je prvi Srbin kojem je ugrađena veštačka pumpa, onda se nakon toliko godina ispostavilo i da je čovek koji najduže živi bez svog srca, ne samo u našoj zemlji, već i u svetu, a nedavno je, kako "Blic" saznaje, konačno dobio i parking kartu za invalide, koja mu je bila preko potrebna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.