Woooow, kad bih stvarno tako izgledala (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Woooow, kad bih stvarno tako izgledala (FOTO)

Nedavno je australijska Instagram zvezda Esena O'Nil privukla pažnju kada je otkrila šta se zapravo krije iza naizgled savršenih selfija. Leksi Harvej odlučila je da uradi isto.

Foto: Instagram/lexirowan

Leksi Harvej iz Notingema kaže da je provodila sate spremajući se, fotkala se stotinama puta, da bi dobila naizgled savršenu fotografiju. Sav njen trud doprineo je da je na Instagramu "zaprati" oko 7.500 ljudi.

Opsednutost društvenim mrežama dovela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je dotle da je fotografije koje ne dobiju dovoljno lajkova - brisala.

Kada je shvatila da sve to dobija neverovatnu dimenziju i utiče na njen život, odlučila je da postavlja fotografije sa "iskrenim" opisima.

"Društvene mreže nisu naš stvarni život, tu prikazujemo samo ono najbolje. Neprestano gledamo blogere i ljude koje ne poznajemo, ili koje smo poznavali, kako postavljaju savršene selfije i smatramo da oni zaista i imaju savršeni život," kaže Leksi.

"Ali, oni su verovatno isti kao mi, bore se za posao i za život generalno. Zahvaljujući društvenim mrežama, mislimo da su svi savršeni."

Sledeći Esenu O'Nil, Leksi je postavila fotku u šortsu i topu, uz opis: "Woooow, volela bih kada bih zaista izgledala ovako!"

Leksi objašnjava da fotke izgledaju tako savršeno zato što je svaka fotografisana najmanje 50 puta, zato što je na njima našminkana, u pažljivo odabranoj pozi, sakriveni su ožiljci, celulit...

Ova devojka kaže da su njeni iskreni opisi ispod fotografije uglavnom naišli na dobre reakcije. "Tvoji 'iskreni opisi' su zaista inspiracija. Život je na društvenim mrežama prikazan kao glamurozan, a nije uvek tako," jedan je od komentara na Leksine fotografije.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.