Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 17:05

Wizz Air smanjuje broj letova iz Beograda, prizemljeno 20 odsto flote poznatog prevoznika

Wizz Air je uklonio 1,4 miliona sedišta s tržišta na prostoru bivše Jugoslavije ove letnje sezone prema svom prvobitnom planu, budući da je niskotarifni prevoznik prizemljio 20 odsto svoje flote zbog inspekcije zbog retke anomalije pronađene u metalnom prahu koji se koristi u proizvodnji specifične komponente motora, piše Ex-Yu Aviation News.
Avio kompanija smanjila je broj letova u regionu, koje počinje 31. marta i traje do 26. oktobra za 22,3 posto u odnosu na prvobitni plan, dok je kapacitet smanjen za 31,5 posto.
Beograd će takođe biti pogođen Wizzovim smanjenjem mreže, pri čemu će vazdušni prevoznik smanjiti 22,4 odsto kapaciteta u poređenju s prošlim letom i 35 odsto u odnosu na ono što je niskobudžetni...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.